NOVA AFERA: Darko Lazić neposredno pred saobraćajku bio u vezi sa ćerkom jednog od čelnika SNS. SVE ZATAŠKANO!

Darko Lazić, pevač čije se ime u poslednje vreme dovodi u vezu sa mnogim aferama, doživeo je saobraćajnu nesreću iz koje se jedva izvukao. 

Neposredno pred taj događaj, Darko Lazić je bio u vezi sa ćerkom jednog od čelnika Srpske napredne stranke. 

Ona je nekoliko puta sa njim odlazila u inostranstvo kada bi tamo imao nastupe. Takođe, nalazili su se u njenom stanu u Šapcu, koji je posedovala, ali i po beogradskim hotelima. 

Veza je trajala dva meseca, kod Darka Lazića se nije prepoznavalo da je zaljubljen čovek, ali kako kaže naš izvor, ta devojka je odlepila za popularnim pevačem. 

Naime, stalno mu je slala poruke, kupovala poklone i zvala ga kako bi se videli. Darko Lazić je pokušavao što manje vremena da provodi sa njom što zbog Ane Sević, ali i zbog njegove verenice Marine. 

Otac te devojke je jedan od čelnika Srpske napredne stranke u selu koje se nalazi u okollini Brestaća, rodnom mestu pevača. 

U tom selu važi za uspešnog biznismena koji već nekoliko godina važi za visokog funkcionera vladajuće stranke. Nije bio upućen šta radi njegova ćerka i s kim se druži. Posle spomenute saobraćajne nesreće, saznao je tu informaciju od drugarica njegove ćerke kada je ona tražila vezu da ga poseti u bolnici. Pobesneo je, jer se uplašio kako će se njegovo ime spomenuti u javnosti kroz negativan kontekst. Ipak je Darko Lazić važio za alkoholičara i narkomana koji kvari ovo društvo. Tako je učinio sve kako bi zabranio  svojoj ćerci dalje da viđa Darka Lazića.

Naš izvor takođe spominje kako je ona kupovala mnogo poklona Darku, a neki još uvek nisu ni uručeni. Sada ne postoji ni teorija da se vidi sa njim nasamo, kako bi porazgovarali o svemu što su prošli. A Darko je nju i zaboravio, pošto joj nije poslao ni SMS poruku od kada se probudio iz kome. 

Kako će se sve ovo ispoljiti na političku karijeru njenog oca, ostaje da vidimo. Darko Lazić sigurno nije zet kakvog bi ga neki političar i poželeo. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji