ANASTASIJU SU SUROVO NAPALI NA INSTAGRAMU: Onda se umešala i Ceca kao majka zaštitnica! (FOTO)

Imala je spreman odgovor.

Ceca Ražnatović neretko komunicira sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Pevačica se česzo susreće sa pozitivnim komentarima i pohvalama, a desi se ponekad da naiđe i na neki komentar koji joj se ne dopada.

Međutim, kada se to dogodi, Ceca ume da odgovori i na takav komentar. S tim u vezi, jedan njen pratilac izneo je mišljenje da je njena ćerka Anastasija mrgud, a Ražnatovićeva je imala spreman odgovor.

„Ceca uvek nasmejana, a ćerka mrgud na svakoj slici“, napisao je jedan Cecin fan ispod fotografije na kojoj pevačica pozira sa ćerkom, a onda je ona reagovala.

„Nije mrgud, ona je jako vesela devojka i nasmejana. Mala trema pred objektivima“, objasnila je Ražnatovićeva.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji