ESTRADA U ŠOKU Pevačica zgrožena, stala na Draganinu stranu: Zaprepašćena sam Cecinom reakcijom, Gaga je veći čovek od nje!

"Eto dokaza da mržnja ponekad ispliva iz čoveka“, kaže pevačica  

Da se lepo ponašanje ne isplati baš uvek, shvatila je i pevačica Dragana Mirković kada se srela sa Svetlanom Ražnatović i poželela joj dobro veče. Umesto kulturnog odgovora, doživela je neprijatnost zbog tona i prozivke kojim joj je koleginica uzvratila. No, Luče iz Kasidola to nije pokolebalo, pa se do kraja stoički držala.

Estradnjaci pažljivo prate šta se dešava i čekaju kako će da se razvija ova zvrčka između Dragane i Cece, ali se još javno ne izjašnjavaju i ne biraju strane. To nije slučaj sa pevačicom Ljupkom Stević, koja je bez dlake na jeziku progovorila šta misli o neprijatnom susretu. Draganina mlađa koleginica i sugrađanka iz Požarevca stala je u odbranu Mirkovićeve.

- Kada sam čula sporni snimak, ostala sam zapanjena Cecinom reakcijom s obzirom na to da znamo da se u javnosti nikada nije predstavljala na tako ružan način, bar nismo imali prilike to da vidimo i čujemo. Pogotovu je neverovatno da se tako ophodi prema Dragani koja je izuzetna žena - kaže Ljupka koja je baš iznenađena kako je Ceca reagovala na Draganino „dobro veče“.

- Sve moje kolege koje poznaju Draganu znaju koliko je ona pristupačna i dobar čovek. Uvek je raspoložena za priču, smeh, druženje i nikada, ali nikada nisam osetila sa njene strane da sebe predstavlja kao zvezdu, iako to i te kako jeste! Želela bih da i druge moje koleginice kažu nešto na tu temu. Dragana je pristupačna i normalna žena - kaže Ljupka, koja ima samo lepe reči za Mirkovićevu.

- Svi koji dolaze na snimanje novogodišnjeg programa na TV DM SAT mogu da potvrde koliko je Gaga izuzetan domaćin! Tvrdim da je Dragana Mirković najbolji čovek od svih zvezda na našoj estradi. Dok pojedini rado okreću glavu od svojih kolega, Dragana ih raširenih ruku pozdravlja! To je odlika potpuno ispunjene i srećne žene - kaže Ljupka.

Stevićeva je, kako kaže, šokirana Cecinim ponašanjem i misli da u tom trenutku Ražnatovićeva nije mogla da odglumi pristojnost.

- Dragana je pogrešila što se uopšte javila osobi koja prema njoj nema poštovanje, međutim, znam da je taj pozdrav bio srdačan i iz srca jer Dragana ne ume drugačije - kaže Ljupka i dodaje da su smešne priče kako je Dragana zapravo sve osmislila kako bi napala Cecu.

- Navodi u smislu „Dragana napala Cecu“ više su nego smešni i plasiraju ih verovatno oni koji Svetlani žele da se dodvore i odbrane je od gafa koji je napravila jer nije ni bila svesna da se sve to snima. Ja sam zaprepašćena, ponavljam zaprepašćena, Cecinom reakcijom, ali eto dokaza da kada je o mržnji reč, nekada, koliko god se trudio da je sakrije, ona ipak ispliva iz čoveka - kaže Ljupka

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji