Upoznali su se u osnovnoj školi, venčali se, ostavio je, a ona i dalje nosi njegovo prezime: Lukasova prva žena prvi put u javnosti sa njihovim sinom Lazarom! (FOTO)

Lukas i Svetlana imaju dvoje dece, ćerku Miljanu i sina Lazara

Sin Ace Lukasa Lazar Vuksanović na venčanje svog prijatelja Stevana Anđelkovića došao je u pratnji svoje majke Svetlane Vuksanović!

Svetlana nikada nije davala izjave, niti se medijski eksponirala, a njeno pojavljivanje na ovakvom događaju upravo iz tih razloga iznenadilo je sve okupljene.

Aca i Ceca zajedno su išli u osnovnu, a potom i u srednju školu, kada je počela njihova ljubav. Bili su prvi iz svoje generacije koji su se uzeli, stvorili porodicu i dobili decu - ćerku Miljanu i sina Lazara.

Iako su prošli kroz izuzetno turbulentne dane, iako su preživeli štošta, Ceca nikada nije dala nijednu izjavu za medije. Ona živi običnim životom, daleko od medija, radi u jednom "Bio marketu", vrlo je poštovana među ljudima, i i dalje nosi Acino prezime - Vuksanović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji