NASTAVI DA SE PEGLAŠ U FOTOŠOPU I ĆUTI I MUZI FUDBALERA! Veljko brutalno isprozivao Zoranu! (FOTO)

Naša najpoznatija modna blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah nedavno je isprozivala muža dizajnerke Verice Rakočević, Veljka Kuzmančevića, zbog toga što je na jednom događaju obukao suknju.

Zapravo, Veljko je obukao suknju do kolena koju nose muškarci tzv. kilt iliti glavni element tradicionalne nošnje Škotske.

Zorani se takav veljkov stajling nije nimalo dopao, pa je istakla kako ona dečku nikada ne bi dozvolila da tako nešto obuče.

- Nisam fan toga, volim kad se muškarci oblače kao muškarci. Znam sigurno da nikada ne bih bila sa takvim momkom, a takođe sam sigurna da svom dečku nikada ne bih dozvolila da obuče tako nešto. Sa druge strane, verujem da mu tako nešto nikad ne bi palo na pamet - rekla je ona za Alo, a sada je dobila Kuzmančevićev odgovor na njenu prozivku:

"Zoranah blogerko, ćuti i muzi fudbalera dok ima novce i nemoj da maštaš da bilo šta možeš da mu zabraniš, jer dok on plaća putovanja i LujVitone, ti možeš samo da ćutiš. Nastavi da se peglaš na fotošopu i da se slikaš po tuđim automobilima. Zdra'o", napisao je Veljko. Odmah potom dodao je i da Zorannah Vericu može da poljubi u du*e.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji