NEKADA JE BILA NAJZGODNIJA PEVAČICA NA ESTRADI: Danas je bucka, živi u Americi i bori se sa bolešću sina! (VIDEO)

Njen prvi spot za pesmu "Na lančiću ime tvoje" sniman je na pijaci i bio je izuzetno popularan u to vreme, te su je mnogi nazivali čudom od deteta.

Anica Milenković rođena je 1978. godine u Kasidolu kod Požarevca.

Oduvek se smatrala neželjenim detetom, pošto je njen otac, nakon dve ćerke, Vesne i Zlatke, želeo muško dete. Tokom trudnoće su ga čak i doktori lagali da njegova supruga nosi muško dete, a ne žensko.

Po prvi put se na sceni pojavljuje 1991. godine sa albumom “Mlade godine mogu sve” koji je objavila u saradnji sa Južnim vetrom sa samo 13 godina.

Njen prvi spot za pesmu “Na lančiću ime tvoje” sniman je na pijaci i bio je izuzetno popularan u to vreme, te su je mnogi nazivali čudom od deteta.

Već dve godine kasnije, Anica izdaje drugi album “Devojački snovi”, a u tom periodu joj se razvode roditelji. Kasnije je i sama pevačica potvrdila da ju je otac iskorišćavao finansijski.

Treći album “Korak napred, korak nazad” izdaje 1994. godine, kada je imala samo 16 godina, a zbog popularnosti i izostanaka iz srednje škole imala je velike probleme.

Sledeće godine objavljuje album “Molitva”, koji je prošao neprimećeno zbog nedostatka interesovanja medija, te je živela od stare slave.

U tom periodu napušta oca i miri se sa majkom, i tada počinje da nastupa u kafanama.

Iste godine objavljuje album “Ludilo”, kojim je planirala veliki povratak na scenu, iako je malo ko u to verovao.

Neke od njenih najpopularnijih pesama su “Moje malo ludilo”, “Strela ljubavi” i “Svadba će da bude”, koju je uradila sa Nedeljkom Bajićem Bajom, sa kojim su je i povezivali na privatnom planu.

Šesti album “Čarobnjak” izdaje 1996. godine, i tada se otkriva da je u tajnoj vezi sa starijim čovekom Danilom koji joj ubrzo postaje i menadžer.

Sledeći album “Miljenica” izdaje 1999. godine, ali je bombardovanje uticalo na nedostatak promocije i loše rezultate ovog albuma.

Ni album “Uzmi me za ruku” nije prošao ništa bolje, kao ni sledeći “Puštam te” i onaj posle njega “Pile moje”.

Sa silikonima u grudima, Anica se vraća na scenu 2004. godine sa albumom “Sad ili nikad” i duplom kompilacijom najvećih hitova “Divlji vetar”.

Tada je i raskinula sa dugogodišnjim dečkom koji ju je koristio zbog novca.

Tri godine kasnije izdaje album “Depresija”, a 2012. poslednji singl “Ledena lejdi”.

Sa višemesečne turneje na koju je otišla u Ameriku, nije se ni vratila – produžila je boravak i ostala da živi tamo.

Velikog udela u toj odluci bila je i trudnoća 2010. godine sa tadašnjim menadžerom i dečkom Danilom.

Međutim, par se nije venčao, Danilo ju je ostavio, a ona je ostala sama sa tek rođenom ćerkom Barbarom.

Kako je sama jednom izjavila, u Srbiju se nije vraćala, jer nije želela da bilo kome bude na teretu, a u Americi je primala socijalnu pomoć kao samohrana majka.

Međutim, onda je upoznala Zorana Naumoskog, Makedonca iz Velesa, koji je dve godine mlađi od nje.

"Bog mi ga je poslao! Upoznali smo se slučajno, kada je moj život bio u totalnom haosu, sa Barbarom od četiri meseca. On sloodan, zgodan, vredan, prihvatio je ženu sa malim detetom, viškom kilograma i brojnim problemima. Zavoleli smo se, pa sam se sa ćerkom iz Luisvila u Kentakiju preselila kod njega u Sinsinati, gde radi kao poslužitelj u jednom hotelu", rekla je svojevremeno Anica.

Ipak, ovo nije bio kraj teškom Aničinom životu.

Naime, njeno drugo dete, sin Filip, rođeno je gluvo, te je Anica svu svoju pažnju usmerila na njega

Kao rezultat njenog truda i rada sa njim, mali Filip je sa tri godine počeo da izgovara prve reči.

Anica je 2015. godine bila članica žirija jednog muzičkog takmičenja u Americi pod nazivom “American Bosnian Idol”.

Iste godine u srpskim medijima se pojavila zbog sukoba sa starim saradnikom Nedeljkom Bajićem Bajom.

Pevačev tim je zaključio da njihova zajednička pesma ne treba da stoji na Jutjubu te su je skinuli, iako je pesmu platila Anica.

Nekada seks bomba danas živi u Americi i vodi miran, porodični život.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji