Dragana Mirković objavila sliku sa Van Damom, a nakon lavine komentara na njihovu fotku je Karleuša reagovala jednim potezom (FOTO)

Žan Klod Van Dam i Dragana Mirković Foto: Privatna arhiva

Dragana Mirković u odličnim odnosima je sa legendarnim glumcem Žanom Klodom Van Damom, a to je još jednom pokazala. Naime, srpska pevačica je objavila na Instagramu sa popularnim snagatorom na kojem se vidi kako njih dvoje sede zajedno za stolom sa suprugom folk zvezde Tonije Bijelićem dok su doručkovali.

Slika je izazvala lavinu komentara, pre svega pozitivnih. Za 3 sata fotografija imala više od 15 hiljada lajkova. Na ovu Draganinu sliku sa Van Damom reagovala je i Jelena Karleuša, koja ju je “lajkovala”.

Evo i fotografije:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji