SVE NA RAČUN BUDŽETA GRAĐANA: Tamara Vučić blistala na prijemu kod supruge kanadskog premijera Trudoa u Njujorku (FOTO)

Prva dama Srbije Tamara Vučić blistala je na prijemu koji je priredila supruga premijera Kanade Sofi Trudo. Prijem je priređen tokom Generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku.

Bila je ovo prilika za susret sa supružnicima svetskih lidera. Supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Tamara Vučić se između ostalog srela i razgovarala sa Emili Derbaudrenžen, partnerkom belgijskog premijera Šarla Mišela, sa Julijanom Avadom, prvom damom Argentine i Gotije Destinijem, mužem premijera Luksemburga Havijera Betela.

Prva dama Srbije je fotografiju sa ovog prijema podelila na svom Linkdin profilu, uz komenatar:

- Prijatno druženje na prijemu kod supruge premijera Kanade Sofi Trudo.

 Sofi Trudo, supruga kanadskog premijera Džastina Trudoa, prijem je priredila u Njujorku, tokom održavanja Generalne skupštine UN.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji