(VIDEO) MIKI BIJE SVE REDOM PO RIJALITIJU: Kad pčelara iz Kupinova uhvati ŽUTA MINUTA ne zna gde udara! SVE NJEGOVE TUČE!

Miki Đuričić, pčelar iz Kupinova, postao je rijaliti zvezda čim je kročio u kuću Velikog brata. 

Vrlo brzo je postao miljenik gledalaca, ali nije mogao da sakrije i svoju nasilničku stranu ličnosti.

Kad ga uhvati žuta minuta, ne zna kada gde udara, pa je tako skoro svako svoje učešće u rijalitiju završio izbacivanjem zbog nasilja ili bežanjem. 

Miki vs Marko Vanila na Farmi. Miki je i tada obećao da više neće biti nasilan i izvinio se cimeru. Nije izdržao do kraja, taj rijaliti je završio tako što je preskočio ogradu i pobegao. 

Jedna od brutalnijih ispada je i kada je nasrnuo i šakom direktno udario pevača Ivana Gavrilovića u Maldivima.

Pčelar je napao i pobednika Parova Nenada Marinkovića Gastoza.

U Zadruzi nekoliko puta je uspeo da se izvuče posle tuča sa takmičarima. Poslednja je bila sa Lepim Mićom, a po društvenim mrežama i portalima si kružile priče da je morao da da i izjavu u policiji. Miki je kažnjen tako što je direktno nominovan.

Miki se posvađao sa Urošem Ćertićem, a pošto je obezbeđenje reagovalo, kaskader je diskvalifikovan.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji