GUZA ANE SEVIĆ ZAPALILA INTERNET: Pevačica objavila OVU vrelu sliku, a niko ne može da skine pogled sa njenih nogu i pozadine! (FOTO)

Pevačica Ana Sević trenutno boravi na crnogorskom primorju gde uživa u društvu dečka biznismena Danijela Nedeljkovića, a sada je jednom slikom zapalila društvene mreže.

Naime, pevačica je objavila fotku na kojoj je uslikana u kupaćem kostimu sa leđa, te je u prvom planu njena vrela pozadina.

Slika je naišla na oduševljenje fanova, a pre svega muškaraca, te su je izbombardovali komentarima i lajkovima.

Fotka je skupila više od 6.200 lajkova, a svi su komentarisali njenu guzu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji