OVO JE KUĆA U KOJOJ ŽIVI DARKOVA TRUDNA VERENICA: Marinin otac po prvi put rekao šta misli o ZETU! (FOTO)

Majka Darka Lazića otkrila je sve o snajkinoj trudnoći i zdravstvenom stanju sina Darka, a onda se oglasio i Marinin otac Slobodan.

"Izuzetno sam ponosan što ću u junu 2019. godine postati deka. Darka znam još od kada je bio mali", rekao je on za emisiju "Premijera".

Marina nije želela da daje izjave za medije jer kako kaže, oseća mučnine a i ona nije poznata ličnost pa nije želela da se pojavljuje u medijima. Istakla je da je imala loše iskustvo. Davala je izjave za pojedine medije, ali da je imala loše iskustvo tako da se neće oglašavati.

Iako Marina nije želela da daje izjave, imamo priliku da vidimo kako izgleda njena kuća u Pećincima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji