PROPALA JELENA KARLEUŠA KINESKI MANEKEN: Njen muž popularan kao fudbaler u Kini, a JK kao maneken za naočare od 3$ (FOTO)

Posle silnih afera u koje je upletena, Jelena Karleuša želi sve to da naplati i malo pogura svoju posrnulu karijeru. Njeni nastupi su puni i zarađuje nikada veći honorar, ali sa druge strane planete, u dalekoj Kini gde igra njen muž, JK je postala popularna kao maneken za kineske naočare od TRI DOLARA.

Kao što možete da vidite na donjoj slici, JK je veoma popularna kao manekenka za jeftine kineske naočare. Možda će JK to poricati, ali ove slike to i dokazuju.

Jeftina kineska kopija...JK.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji