Pitali smo Sašu Popovića koga bi poslao na Evrosong, kao IZ TOPA je ispalio ime i dao vrhunsku "ponudu"! (VIDEO)

Prvi čovek "Grand" produkcije objašnjava zašto baš osoba koju je on predložio treba da ide na Evrosong, te ko je bio gledaniji u finalu muzičkog takmičenja - Evrosong ili "Zvezde Granda"

I ljudi sa estrade i iz sveta šoubiznisa imaju svoj stav, a mi smo za isti pitali "tatu" u ovom poslu Sašu Popovića.

On je imao spreman odgovor.

- Ispratio sam, gledao sam Evroviziju i moj utisak je da je to Ukrajina fantastično odradila. Što se tiče našeg predstavnika ja sam to sada i u emisiji rekao, da je Tijana zaista dobro pevala. To što se tiče pevački... Ali, to je samo jedan segment onoga što treba da se uradi da bi se Srbija našla u finalu ili da bi postigla neki bolji rezultat. Ja podržavam Mariju, apsolutno, da ove godine predložimo Jelenu Karleušu da ide kao naš predstavnik - kaže Popović za Telegraf.

Saša je dao i jasne razloge iz kojih Jelena treba da ide na Evrosong:

- Prva stvar, sto posto sam siguran da će dijaspora i sve okolne zemlje sigurno glasati za Jelenu, odnosno za nas, ako nas ona bude predstavljala. Druga stvar, Jelena je toliko ekscentrična, toliko je luda, toliko jedinstvena, da bi ona zaista taj nastup i sve oko Evrovizije napravila na takvom nivou... Pa, čekajte, Jelenin koncert su stavili u onaj film o Ejmi Vajnhaus, pa onda svi svetski mediji prenose njene kreacije, njene izjave... - objasnio nam je Popović, a onda je dao vrhunsku "ponudu.

- Pa što da ne probamo to? Ajde da vidimo, ja sam za tu varijantu! Ajde da vidimo, dža ili bu, i onda da skinemo to sa tapete i kažemo 'eto bili smo u pravu' ili 'nismo bili u pravu'.

Kako se pisalo po društvenim mrežama, u finalnoj noći Evrovizije "Zvezde Granda" kod nas su bile gledanije od muzičkog takmičenja u Kijevu.

- Ne treba uopšte po društvenim mrežama da se piše kad je to zvanični podatak, da smo zaista bili ubedljivo gledaniji od Evrovizije. I to je zaista još jedan dokaz da ono što radimo, a pogotovo ovaj žiri koji je sastavljen od članova koji su zaista ekstrapopularni... A, kad je Evrovizija u pitanju - Jelena Karleuša. Barem kad bih se ja pitao. I još jednom da ponovim - ajde da pošaljemo to čudo pa da vidimo šta će da se desi! - jasan je Popović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji