BILE SU STUB "SREĆNIH LJUDI": Evo zašto su Tanja Bošković i Dubravka Mijatović napustile čuvenu seriju (VIDEO) (FOTO)

Glumice Tanja Bošković i Dubravka Mijatović snimile su 23 epizode popularne televizijske serije "Srećni ljudi"

Televizijska serija "Srećni ljudi" (1993) nedavno je ponovo počela sa repriziranjem na RTS-u, a čak i danas, 24 godine kasnije, beleži rekordnu gledanost i među najgledanijim je domaćim serijama, zajedno sa "Boljim životom", "Porodičnim blagom" i drugim projektima.

Serija "Srećni ljudi" snimana je u veoma teškim uslovima, budući da je tih godina u Srbiji bilo vreme inflacije, pa je mali honorar bio glavni razlog odlazaka glumaca iz popularne serije.

Dve glavne glumice, Tanja Bošković i Dubravka Mijatović, na žalost gledalaca, takođe su zbog honorara napustile seriju, a njihov odlazak teško je pao i reditelju Siniši Paviću.

Podsetimo, Dubravka je u "Srećnim ljudima" glumila Đurđinu Đinu Golubović, pojavila se u 23 epizode, a kasnije ju je zamenila Jugoslava Drašković.

S druge strane, Tanja Bošković igrala je ulogu njene majke Lole Golubović, a u seriji je takođe ostala 23 epoizode.

- Dubravka je izvanredna glumica i ja sam nju uzimao bez obzira na sve. Kada mi je Tanja saopštila da odlazi, rekao sam joj: "Nema problema, to je tvoja odluka, hvala na ovome što si do sada uradila". To je bio težak udarac za "Srećne ljude", jer su nas napustili glumci koji su bili noseći stub. Zamislite da u "Boljem životu" odu Dragan Bjelogrlić i Marko Nikolić, koji je igrao Gigu... - zaključio je Siniša Pavić za "Informer".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji