SUDBINA: Kad je Ivan Bosiljčić prvi put video Jelenu Tomašević ona je izgledala ovako

Glumac Ivan Bosiljčić već godinama uživa u stabilnom braku sa pevačicom Jelenom Tomašević, sa kojom ima ćerku Ninu, a nedavno se Ivan prisetio kako je izgledao njihov prvi susret.

Za razliku od većine parova koji svoje partnere upoznaju "uživo", Ivan je Jelenu prvi put video na televiziji, i to kada se 2005. godine predstavila široj publici na Beoviziji. Jelenina interpretacija pesme "Jutro", tada je mnoge ostavila bez daha, a ni Bosiljčić nije ostao imun na talenat i šarm mlade pevačice.

- Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na TV-u. Pre 11 godina, danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005. - napisao je Ivan u komentaru video snimka koji je objavio na Instagram profilu.

View this post on Instagram

Dok sam živ pamtiću momenat kada sam ovaj nastup gledao na tv-u. Pre 11 godina . Danas je ona moja žena. I ja njen muž. Jutro 2005.

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji