Bila je LEPOTICA koja je zavela sve najbolje frajere, a sada Sofija PROP'O: Seksi voditeljka se upropastila! (FOTO)

Glumica i voditeljka Sofija Rajović doživela je ozbiljnu neprijatnost, kada su, pre dve godine, njene privatne fotografije objavljene na jednom po*no sajtu.

Po*no skandal veoma je potresao lepu voditeljku, koja je u emisiji "Amidži šou" otkrila da je zbog sramote morala da pobegne iz Srbije na sedam meseci.

Sada je odlučila za veliku transformaciju frizure, svoju dugu kosu odlučila je da skrati i da je prefarba u tamnije.

View this post on Instagram

#shorthair #littleboy

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Ovom fotografijom pohvalila se na društvenoj mreži Instagram uz haštag "mali dečak".

Ovo nije prvi put da Sofija eksperimetiše sa kosom, pa smo mogli da je vidimo i kao crnokosu, smeđu, crvenokosu ali i atraktivnu plavušu.

View this post on Instagram

www.jungletribe.com & www.celisvet.com #jungletravel #wonderfulindonesia #celisvet #qatarairways #neobichnaputovanja

A post shared by Sofija Rajovic (@sofijarajovic) on

Komentari su raznovrsni, nekima se dopada, ali neki su prokomentarisali da izgleda kao da je voditeljka u nekoj ozbiljnoj depresiji.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji