DRAGANI MIRKOVIĆ VLASNIK MERCEDESA POKLONIO AUTO: Prvi put otkrila od koga je dobila SKUPOCENI poklon

Dragana Mirković 18. januara 2018. godine napunila je 50 godina, a na proslavi jubilarnog rođendana ispred luksuznog hotela sačekao ju je poklon od vrtoglavih 400.000 evra!

To je, zapravo, početna cena ovog "mercedesa SLR" kakav, primera radi, ima i Kanje Vest.

Međutim, iako se skoro 12 meseci pričalo da je luksuzni automobil dobila od muža Tonija Bijelića, istina je potpuno drugačija i šokantna!

Naime, Mirkovićeva je, dok je rezimirala 2018. godinu, otkrila da joj je pomenutu mašinu poklonio ni manje ni više nego vlasnik kuće "Mercedes-Benz".

- Nije meni to poklonio suprug. To mi je poklonio vlasnik "mercedesa"... Ja sam se šokirala, bilo mi je neprijatno, nisam očekivala tako nešto... - sa osmehom je rekla Dragana.

Nakon što su je voditelji "Premijera vikend specijala" upitali: "Dragana, ti poznaješ vlasnika "mercedesa"?", pevačica je u šali rekla:

- Neka ipak bude sam ga dobila od supruga! (smeh)

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji