DETALJI TRAGIČNE NOĆI: Slobina devojka VAN SEBE - šutirao je IZ SVE SNAGE?! Da nije ušao ON, bilo bi KOBNO?!

Pevač Slobodan Vasić završio je u pritvoru nakon što je protiv njega podignuta prekršajna prijava po nalogu tužilaštva u Novom Sadu zbog toga što je fizički nasrnuo na svoju devojku Bojanu J. i zadao joj nekoliko udaraca.

Kako Srpski telegraf prenosi, Bojana je često ulazila u konflikt sa pevačem jer on s vremena na vreme ima napade nervoze zbog lekova koje konzumira, a do napada je došlo kada je Vasić medikamente  navodno pomešao sa alkoholom.

- Bojana se posle nemilog događaja čula sa bliskim prijateljem kom je odmah rekla šta se sve izdešavalo. Na licu mesta, dok je incident trajao, našao se samo njen brat, čije je prisustvo uplašilo Slobodana, pa se odmah pokupio i udaljio od zgrade. Bojana je ispričala da je u toku veze sa pevačem često imala svađe i čarke, ali da joj kroz glavu nijednog trenutka nije prošlo to da on može fizički da je povredi. Rekla je: "Dešavalo seda me Sloba povuče za kosu malo jače, da me gurne laktom i slično, ali mi nikada, recimo, do sada nije udario šamar". Ona je uvek nalazila opravdanje za njega zbog toga što on već dugi niz godina ima problema sa anksioznošću, pa pije tablete da bi stanje bilo pod kontrolom - otkriva sagovornik za "Srpski telegraf" kome je navodno sve ovo Bojana ispričala u poverenju.

Kako se dalje saznaje, Vasićeva devojka je nakon odlaska i saslušanja u policiji nadležnima objasnila da je pevač posle kraće rasprave nasrnuo na nju, a iz usta je jasno mogla da oseti da je pio, te se zaključuje da je alkohol pomešao sa tabletama za smirenje.

- Bojana je u policiji otkrila sve detalje iz noći kada ju je Slobodan napao. Čim je ušao u stan, ona je primetila da je nervozan, ali je nastavila da razgovara sa njim. S obzirom na to da nije bio raspoložen za razgovor, Bojana ga je brzo iziritirala, pa je počeo da viče na nju - dodaje izvor i otkriva šta je ona sve rekla pred policijom:

- Kad sam ga opomenula da ne može tako da se ponaša, odjednom je pocrveneo, počeo da urla, a poto mme je jednom rukom zgrabio za rame, počeo da me vređa, pa me je svom snagom odgurnuo. U tom trenutku sam pala na pod i u njega gledala bez reči, kao da je zver. Kako je prozor od sobe bio otvoren, počela sam da vičem: "Bato, spasi me", pa se on, srećom, vratio u stan. Inače, ko zna šta bi bilo. Za to vreme Slobodan je nastavio da me šutira bez trunke savesti. Šutirao me je po nogama i rukama kojim sam prikrila stomak, pa je veća tragedija, srećom, sprečena - rekla je navodno ona.

Kako dalje prenose, tada je u prostoriju uleteo njen brat koji je čuo poziv u pomoć. Slobodan je shvatio da je u problemu, pa je odmah izleteo napolje, a Bojani je brat odmah prišao kako bi je odbranio i podigao sa poda. Ona je i dalje van sebe zbog svega što ju je snašlo, a od nemilog događaja se plaši da ostaje sama, pa je uvek neko uz nju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji