DOVOLJNO SI ŽIVEO LEPO I SLAVNO, USKORO TI SE PIŠE KRAJ! MOŽDA BANEMO I TVOJOJ MAJCI U BOLNIČKU SOBU: Voditelju Zadruge stigle užasne pretnje, sve prijavio policiji!

Milan Milošević dobio je ozbiljne pretnje smrću, zbog čega je slučaj odmah prijavio policiji. Kako se saznaje, bivši učesnik popularnog rijalitija, a sada voditelj "Zadruge", dobio je putem društvenih mreža brojne poruke neprijatnog sadržaja u kojima, između ostalog, piše da će mu ubiti bolesnu majku Rajku, koja je već duže vreme u bolnici.

On je veoma uznemiren i uplašen za svoju i majčinu bezbednost, te će uz pomoć nadležnih organa učiniti sve da otkrije identitet počinioca. Danima živi u strahu, ali ne dozvoljava da to utiče na njegov posao, koji profesionalno radi. Nedavno je primio desetak poruka u kojima mu se otvoreno preti.

"Dovoljno si živeo lepo i slavno, uskoro ti se piše kraj. Možda tvoj, a možda nam se baš posreći da banemo tvojoj majci u bolničku sobu i malo je uplašimo. To bi jako bolelo, zar ne", glasi prva poruka koju je voditelj primio na svoj Instagram, da bi zatim odmah stigla i druga.

"Vidiš poruke a ne odgovaraš. Toliko ti nije stalo do tvoje mamice? A šta bi bilo kada je sutra više ne bi bilo? Šta bi onda radio? To tvoje lepo lice više ne bi bilo nasmejano. Prvo majka, a onda i ti. Pazi se dobro kako ulaziš u kola, a obrati pažnju i na natpise koji mogu svakog trenutka da te sačekaju", piše u poruci.

Milošević nije blokirao nepoznat profil, već je otišao u prvu policijsku stanicu i predao dokaze o pretnjama. Nakon toga, Milan je otišao kod majke u bolnicu i uputio je u situaciju kako bi bila na oprezu.

Rajka je inače nedavno uspešno operisana i ugrađen joj je fiksator na nozi, koja je već tri godine na zaceljuje. Ona se sada oporavlja, a sin je svakodnevno posećuje i brine o njoj.

Ovim povodom pozvali smo Milana za komentar i on je potvrdio naša saznanja.

"Sve sam prijavio policiji i zaista ne želim ništa da pričam o tome dok sve ne bude kako treba", rekao je voditelj TV Pink.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji