SEKA SE LJUBILA SA VELJKOM U TERETANI, ali su fanovi jedan detalj prokomentarisali kao UŽASAN! Reci mužu da... (FOTO)

Stoga je i logično da poljupci padaju gde god da im vreme i mesto dozvole. Folk zvezda se potrudi i taj trenutak često i uslika. Najnoviji je zabeležen u teretani.

Njih dvoje su otišli na trening kako bi radili na svojoj formi, a onda su odlučili da se nasred fitnes centra poljube i to pred ostalim vežbačima.

Nakon što je fotografija okačena na društvenu mrežu Instagram, fanovi su je sa oduševljenjem dočekali. Ali, među njima našlo se i nekoliko onih koji su isprozivali Veljka i to zbog frizure. Smatrali su da je njegova kosa neuredna.

"Šalji ga da se šiša. Užasno izgleda", "Super ste, samo suprug da se ošiša", bili su neki od komentara. Čini se da Seku to nije previše omelo jer svog supruga voli i sa kraćom i sa dužom kosom.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji