ZAR ZA OVO 8.000 EVRA? Ostali smo u blagom šoku kad smo videli šta je Aca Lukas poklonio sinu Andreju za punoletstvo (FOTO)(VIDEO)

Andrej je dete iz drugog braka Ace Lukasa i živeo je do pre tri godine sa svojom majkom Natašom u Nemačkoj, pa ga pevač nije često viđao

Aca Lukas je častio sina Andreja za 18. rođendan satom marke "U-boat " koji košta 8.000 evra. Folk pevač je baš odrešio kesu, pa je pored skupocenog poklona svom nasledniku napravio i žurku u jednom beogradskom restoranu.

Lukas ne žali pare kada su njegova deca u pitanju.

- Istina je da sam sinu kupio sat, ali ne bih da komentarišem koliko košta. Ja mojoj deci dam koliko mogu, oni su mi na prvom mestu i pored mene im ništa neće nedostajati - rekao je Aca za Informer.

Andrej je dete iz drugog braka Ace Lukasa i živeo je do pre tri godine sa svojom majkom Natašom u Nemačkoj, pa ga Aca nije često viđao.

- On se i dalje prilagođava životu u Srbiji. Talentovan je za muziku, krenuo je mojim stopama i polako ovde započinje karijeru - tvrdi Lukas.

Aca ne krije da mu je žao što je proputio neke momente u odrastanju, sada već ponoletnog sina, ali kaže da je tako moralo biti.

- Lepše bi bilo da sam mogao uvek da budem pored njega, ali život ti daje smernice gde ne možeš ti da određuješ šta će i kako biti. Njegova majka i ja smo se rastali, nisam bio fizički tu non-stop, ali sam uvek bio uz svu svoju decu. Nisam bio u fazonu da neći zbog dece da se rastajem, jer upravo se zbog dece i treba razvesti, ukoliko u kući ne valja situacija - iskren je Lukas.

Bez obzira na to što su dugo bili razdvojeni, Lukas je ponosan na Andreja u kakvu je osobu izrastao.

- Ponosan sam i na njega, ali i na ostalu moju decu, jer su na prvom mestu normalni. Kod mene nema neiskrenosti, sve je transparentno. Za sad je tako, a da li ću u budućnosti biti ponosan, to samo od njih zavisi - završava priču otac četvoro dece.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji