Ovo je sestra pokojne Jelene Marjanović! Ona je jedna od najseksepilnijih žena na svetu i uspešna je manekenka! (FOTO)

Modelingom se bavi od 14. godine, a zbog svojih oblina i lepote uglavnom je golišava na fotografijama, ali i na revijama

Bojana Krsmanović poreklom je iz beogradskog naselja Krnjača, a danas je stekla svetsku slavu.

Dok je bila devojčica, drugi su joj govorili da je muškarača, a danas važi za jednu od najseksepilnijih žena u svetu.

Nakon što je osvojila evropsko tržište, rešila je da svoju karijeru gradi u Americi.

Odskočna daska bila je kampanja za marku “Guess” u Barseloni, nakon čega su je pozvali u Los Anđeles.

Probno snimanje u ovom američkom gradu prošlo je odlično i Bojana je pozvana da nastavi saradnju sa ovim brendom.

Modelingom se bavi od 14. godine, a zbog svojih oblina i lepote uglavnom je golišava na fotografijama, ali i na revijama.

Najčešće radi kampanje za kupaće kostime i donji veš, a omiljeni grad za posao joj je Majami.

Priznala je da su joj mnogo puta savetovali da smrša, ali da ona to ne želi jer bi time izgubila svoju posebnost.

Bojana važi za jednu od najatraktivnijih žena na svetu, a fotografisala se za brojne svetski poznate časopise, između ostalog za “Sport Illustrated”.

Ovu lepu Srpkinju na društvenoj mreži Instagram prati skoro 85.000 ljudi, a ona svoje pratioce svakodnevno počasti seksi fotografijama.

Iako je skoro svakog drugog meseca u inostranstvu, voli svoju zemlju i govori kako živi u Beogradu.

Inače, Bojana je sestra od strica ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, a kada je nestala, manekenka je iz Amerike alarmirala sve, kako bi je što pre pronašli.

Bilo kako bilo, atraktivna Bojana postigla je veliki uspeh u svetskom modelingu, a u nastavku pogledajte kako ona izgleda.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji