LUKSUZNI ŽIVOT ACE LUKASA: Pogledajte dom folk pevača i zavrteće vam se u glavi (FOTO)

Aleksandar Vuksanović, poznatiji kao Aca Lukac, i njegova supruga Sonja pre nekoliko godina su se preselili u luksuzni stan na Dedinju.

Lukas je ranije objasnio da je za uređenje doma bila zadužena Sonja, a ona uživa u svakom trenutku provedenom u ovom stanu.

U stanu dominiraju bela i krem boja sa mnoštvom detalja i ukrasa. Sonjin omiljeni kutak svakako je dnevna soba i veliko ogledalo ispred kog često pravi selfije.

U stanu Lukasa i Sonje se vidi da je Sonja imala glavnu reč u uređivanju, a jedan od omiljenih kutaka joj je i veliki garderober u koji staje sva njena njena garderoba i obuća.

Mesto na kom često boravi porodica Vuksanović u letnjem periodu jeste i prostrana terasa.

Sonja je mislila i na detalje, pa u domu porodice Vuksanović ima raznih ukrasa poput sveća, veštačkog cveža i keramičkih činija.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji