Luna ispričala SVE DETALJE o prijateljstvu sa Anastasijom Ražnatović: Bila sam joj na POVOCU! Zbog nje sam postala DRČNA i SAMOŽIVA (FOTO)

Luna Đogani prethodne noći razgovarala je sa Sanjom Stanković, sa kojom je pričala o drugaricama i odnosu koji je imala sa njima u spoljnom svetu.

Sve je počelo time što je Jovana Tomić Matora pobesnela zato što joj na kraju filma koji su zadrugari snimali nije stavljen nadimak Matora. Luna je prokomenarisala kako ne razume što se ljuti, a nakon što se Jovana smirila Sanja je sa Lunom imala razgovor u garderoberu.

Luna je Sanji iskreno priznala da se ne ponaša kako treba i da je svesna toga, te da nije bila fer ni prema svojoj najboljoj drugarici Vanji, koju stalno spominje.

- Ja znam da grešim, ja znam da je to moja mana. Ali znaš zašto je tako? Zbog...nje - počela je Luna.

- 13 godina smo se družile, 13 godina! Bila sam joj tu za sve, bila sam joj kao na povocu! I na kraju, ona se naljuti zbog nekoga ko više uopšte ni nije u njenom životu, zbog nekoga ko je prošlost - nastavila je.

- Sve smo delile, ali od tada sam se promenila. Ranije sam ćutala, nisam ni znala da se svađam, bukvalno. Ali tada sam postala ovakva, drčna, samoživa... Gledala sam samo kako sebi da ugodim, samo šta meni treba, samo kako ja da budem srećna. Ja sam tek ovde shvatila koliko nisam bila fer prema mojoj Vanji. Ona je za mene radila ono što niko nije, sigurno više nego što sam ja za nju i to sam shvatila tek kada sam je, onda, videla na vratima. Samo sam joj rekla: "Hvala ti što postojiš, obećavam ti da neće više biti onako, kada izađem" - otvorila je Luna dušu svojoj drugarici Sanji, sa kojom će takođe ostati prijateljica i posle rijalitija!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji