POTRESNA ISPOVEST NAJPOPULARNIJE VODITELJKE RTS: Mnogima je u životu pomogla, a imala je DVA ABORTUSA! Evo i zašto!

Voditeljka RTS-a, Tamara Grujić, žali što se još uvek nije ostvarila u ulozi majke, nakon što je ušla u petu deceniju života.

40-godišnja voditeljka smatra da je strašno kada čovek silno želi da ima decu, a ne može, te je za "Story" otvorila dušu o potomstvu.

- Imala sam jedan pobačaj nesrećnim slučajem sa 33 godine, čim smo suprug i ja počeli da se zabavljamo, a jednom sam morala da prekinem trudnoću zbog druge produkcije u kojoj sam tada počinjala da radim - navela je Tamara i dodala:

- Mislila sam da sam prerano ostala trudna jer smo tek počeli da se zabavljamo.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji