Nije mogao da čeka više ni sekund: Ovom rečenicom je zaljubljeni Arkan ostavio ženu kad je upoznao Cecu! I kupio je zauvek!

Već dugo godina postoji priča kako je Arkan otkačio svoju tadašnju ženu Nataliju kad se zaljubio u Cecu, a i sama pevačica je kasnije to potvrdila.

On i Ceca su se neko vreme tajno viđali, ali je onda Željko Ražnatović shvatio da on ne može da laže dve žene u isto vreme, te je bez obzira na decu, rešio da ostavi svoju suprugu. 

On je nju ostavio, ali nikada nije želeo da ostavi i njenu decu. Kako je sam tada pričao, Ceca i deca su mu bile dve najbitnije stvari na celom svetu. 

Arkan je, kad je shvatio da voli Cecu, svoju ženu ostavio u jednoj rečenici. Pozvao je i samo rekao „Natalija, ja bez nje više ne mogu!”

- Nisam prisustvovala tom razgovoru, ali mi je on to sam kasnije ispričao. Rekao je da nije taj tip muškarca koji će lagati dve žene, priznao je da se zaljubio u mene i da ne može da se odrekne ni mene ni svoje dece. Tog trenutka sam porasla trideset centimetara - ispričala je Ceca. 

Ovim potezom je Arkan definitvno kupio Cecu, ali i pokazao da je pred ženama uvek bio jako pošten, ili što ne bi neki švaleri rekli - kao mala maca.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji