Ekipa mutnija od Dunava: Isplivala Cecina fotka iz '90-ih u opasnom društvu! (FOTO)

Ceca Ražnatović od početka svoje karijere ima jako dobre odnose sa kolegama sa estrade, a sa nekima ta prijateljstva traju još od 90-ih.

Naravno, izuzetak je JK sa kojom je Ceca zaratila još davnih godina, a medijski rat i dalje traje.

Iako bi nas sve najviše začudilo da su na ovoj fotki koja se pojavila na Fejsbuku baš ove dve dive, ekipica je još zanimljivija od toga.

Naime, Ceca je uslikana sa dve, i danas svima jako poznate dame, a najviše nas je začudilo što smo jedva prepoznali kako njih dve, tako i Cecu.

Naime, davnih 90-ih godina nastala je fotografija na kojoj je Ceca sa koleginicama Snežanom Babić Sneki i Draganom Mirković, a koja i danas oduševljava fanove ovih pevačica.

Fotografiju je ekipa jedne televizijske emisije pokazala Sneki i tom prilikom je baš iznenadila.

- Ova fotografija asocira na neko lepo i srećno vreme jer to je vreme kada smo nas tri počinjale da gradimo svoju karijeru - rekla je Sneki, a izgleda da se i Ceci dopao deo iz ove emisije pa ga je podelila sa svojim fanovima na Instagramu.

View this post on Instagram

#exkluziv #ceca #sneki #snezanababic #cecaofficial #cecaraznatovic

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic) on

s

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji