NISI SE DOPISIVAO SA DRUGOM, NEGO SA MNOM: Tina Ivanović smestila suprugu!

Pevačica Tina Ivanović progovorila je o odnosu sa svojim suprugom Zvezdanom, a otkrila je i kako je svojevremeno proverila da li joj je veran.

Kako kaže, imala je običaj da uzima njegov telefon, ali i da mu smešta razne situacije.

"U početku veze znala sam krišom da uđem u telefon i proverim sa kim se dopisuje i da mu smeštam razne situacije. Da se dopisuje sa nekom drugom osobom, a ta osoba sam u stvari ja", otkrila je u jednoj emisiji Ivanovićeva.

Tina i te kako vodi računa o sebi i svojoj liniji i sada planira da do trbušnjaka dođe u kućnoj varijanti.

"U poslednje vreme sam počela kući da treniram. Skinula sam neku aplikaciju da dobijem malo trbušnjake, da podignem zadnji trap i tako... Svaku noć treniram u kućnoj varijanti. Ja sam se kao tinejdžer bavila sportom, igrala sam rukomet i zato tako dobra linija", zaključila je Tina.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji