PREMINUO MUŽ ĐINE IZ SREĆNIH LJUDI: Glumica se oprostila od svoje VELIKE LJUBAVI!

Zoran Cvetanović, producent i muž naše poznate glumice Jugoslave Drašković, preminuo je juče u 61. godini u Beogradu.

Zoran je bio čuveni distributer domaćih filmova i ostavio je neizbrisiv trag u razvoju domaće filmske scene. Rođen je 1958. godine, bio je vlasnik kompanije "Art vista" i član Akademije filmske umetnosti i nauke (AFUN) od 2012. godine, a završio je Ekonomski fakultet.

Pored Jugoslave, koju publika pamti po ulozi Đine iz serije "Srećni ljudi", Cvetanović je iza sebe ostavio i ćerku Mašu.

Glumica se sa suprugom oprostila na društvenim mrežama sa zajedničkom fotografijom ispod koje je napisala " Srećni dani".

Cvetanović je učestvovao u snimanju filma "Južni vetar" kao koproducent, a njegov kolega Miloš Avramović, reditelj pomenutog filma, rekao je da je od njega mnogo naučio.

- Otišao je jedan vredan čovek i veliki filmski radnik. Za uspeh mnogih domaćih filmova i on je bio veliki krivac. Mnogo smo od njega naučili. Najviše je izgubila njegova porodica, ali još više srpski film. Svima će nam nedostajati- rekao Avramović za "Kurir".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji