KRISTIJAN SMEŠAN VELJKU: Evo šta je Arkanov sin poručio Goluboviću nakon pretnji!

On je na svom Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj se nalazi citat koji se može protumačiti kao poruka Kristijanu

Kristijan Golubović javno je zapretio Arkanovom sinu Veljku Ražnatoviću da se više ne šali s njim, jer će mu u suprotnom iščupati uši. Međutim, ni Veljko nije ostao bez komenatara.

On je na svom Instagram profilu postavio fotografiju na kojoj se nalazi citat koji se može protumačiti kao poruka Kristijanu.

"Throwing lamps at people who need to lighten up", piše na profilu malog Ražnatovića, a u slobodnom prevodu bi značilo "Bacam lampe na ljude koje treba "osvetliiti".

Podsetimo, nakon izgubljenog bokserskog meča sa Albancem Agimom Abdulahom, Kristijan preko društvene mreže traži revanš, a u jednom statusu na Fejsbuku osvrnuo se i na Veljkovo navodno podrugivanje:

"Čuo sam da neko spominje sina Svetlane Veličković da je takođe nešto komentarisao o meni... Ako je i to tačno, poručiću mu oprez", napisao je Golubović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji