PREMINULA POZNATA VODITELJKA DNEVNIKA: Ivan Ivanović se OPROSTIO od koleginice POTRESNIM REČIMA! NAS PAR DRUGOVA BRINULO JE O DANKI, NIKAKVA DRŽAVA NI RTS!

Legendarna voditeljka Danka Novović preminula je u 76. godini u Beogradu, a od slavne televizijske ličnosti oprostio se i Ivan Ivanović.

- Otišla je moja Danče. Moja koleginica i drugarica. Borila se hrabro do kraja. Par nas, kafanskih drugova, brinuli smo o njoj. I njena Sneža. Nikakav RTS, država i slično. Umela je da "upali" dan i ugasi ga kada ona misli da treba. Mnogo sam je voleo i poštovao. Zbogom, Danče - napisao je voditelj na Tviteru.

Inače, Danka je bila deo emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem", čiji je voditelj i autor Ivan Ivanović.

Podsetimo, Danka je na Televiziji Beograd radila od njenog osnivanja 1958.g odine, a svojom posebnošću obeležila je televiziju u Jugoslaviji i Srbiji.

Nema osobe koju nije zadivila svojim otmenim držanjem, posebnom dikcijom i bojom glasa, koja je bila prepoznatljiva u svakom domu.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji