EKSKLUZIVNI PAPARACO Lepa Brena u belom kupaćem raširila noge da se osunča, a onda u 58. godini uradila ZAPANJUJUĆU STVAR!

Folk zvezda Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović pre nekoliko dana stigli su na Crnogorsko primorje. Pre nego što su se usidrili u Crnoj Gori, krstarili su Hrvatskim primorjem.

Paparaco „Alo“! uslikao je pevačicu i njenog supruga u ranim jutarnjim časovima kako isplovljavaju iz luke u Starom gradu Budve, u blizini luksuznog hotela "Adria", i odlaze na neko mirnije mesto, na kojem će moći da se kupaju bez radoznalih pogleda turista.

Brena i Boba svake godine većinu leta provode na svom luksuznom brodu, a uvek povedu i nekoliko prijatelja kako bi se još bolje zabavljali.

Naš paparaco ih je uhvatio dok se još nisu potpuno razbudili i dok se pevačica sunčala na jahti.

Naime, dok je Boba isplovljavao, Brena se na drugom kraju broda potpuno opustila. Ona se u belom jednodelnom kupaćem kostimu sunčala i čitala knjigu. Pošto je mislila da je niko ne vidi, raširila je noge da što bolje osunča unutrašnji deo butina.

Onda je u nekom trenutku ustala i počela da radi vežbe za istezanje. Bez problema je digla nogu skoro do glave i tako stajala nekoliko minuta. Lakoća s kojom je odradila nekoliko vežbica dokazala je da je Brena i dalje u formi. Svaka čast!

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji