NEOTKRIVENA TAJNA MIROSLAVA ILIĆA! Pevač ima TAJNI IDENTITET i član je BRATSTVA za koji zna ceo svet!

Pevač Miroslav Ilić ovih dana prilično je popularan na društvenim mrežama i to zbog sličnosti s glumcem Ijanom Makelenom, odnosno s likom Magneta, koji glumac tumači u filmu "X-Men".

Makelen u pomenutoj trilogiji glumi Magneta, protivnika profesora Ksavijera, koji ima cilj da mutira celokupnu ljudsku rasu kako bi svi bili isti.

Sigurno ni ne sanja koliku sličnost ima s našim pevačem narodne muzie, Miroslavom Ilićem, što su uočili korisnici društvenih mreža i počeli masovno da dele ovu fotografiju.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji