KRIO JE MESECIMA! Baka Prase seo pored OVE PLAVUŠE, pa OTKRIO - Vreme je da priznamo! Fanovi u ŠOKU!

Bogdan Ilić, poznat kao Baka Prase, je najpoznatiji jutjuber kod nas, ali i jedan od omiljenih likova među mlađom generacijom. 

On je veoma aktivan na svim društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje snimke i video-snimke iz svog privatnog života, ali sada je po prvi put javnosti predstavio svoju devojku.

 Baka je na Instagram storiju podelio fotografiju na kojoj se ljubi sa plavokosom devojkom, a uz to i priznao da su zajedno već 10 meseci. 

- Vreme je da priznamo da smo zajedno 10 meseci. Ljubav - napisao je jutjuber. 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji