Print this page

DRAGUTIN OJDANIĆ NASLEDIO TALENAT OD OCA: Erin sin nudi ženama! Ako hoćeš posao, moram da te...

Kuvarica se javila na oglas za posao u Erinom motelu, a njegov naslednik tražio da s njim ima seksualni odnos kako bi dobila radno mesto

Eru Ojdanića  u „Parovima“ optužuju da je biseksualac i silovatelj, a njegov sin  proganja radnice porodičnog motela, tražeći od njih seksualne usluge u zamenu za posao!

Dragutin Ojdanić je to tražio pre nekoliko godina od J. N. iz okoline Beograda, koja se javila na oglas za radno mesto kuvarice u njihovom restoranu u Meljaku. Ova tridesetogodišnjakinja nije želela da objavimo njeno ime i prezime, jer je sada u braku, ali nam je detaljno ispričala kakvu je neprijatnost tada doživela.

- Javila sam se na oglas za posao, pozvao me je Erin sin i predložio da se vidimo i porazgovaramo. Preko telefona mi je delovao kao fin i kulturan čovek, a ispostavilo se da nije tako. Tokom razgovora u motelu sve vreme je gledao u moje noge i dekolte i bilo mi je veoma neprijatno. Hvalio se kako ima mnogo para, ali da je najvažnije to što su on i njegov otac najbolji frajeri u Meljaku - priča naša sagovornica i nastavlja:

- Obećao mi je da će mi vrlo brzo javiti da li sam primljena na posao, pozdravili smo se i ja sam krenula kući. Nisam stigla ni do autobuske stanice, a on mi je već poslao poruku. Napisao je da sam mnogo lepa devojka i da bi voleo sa mnom da se vidi negde u gradu - priča J. N. i dodaje da joj je posao bio preko potreban, pa je pristala da se vidi s Dragutinom.

- Našli smo se u jednom kafiću, ispred kojeg je on parkirao svoj BMW. Odmah je počeo da me muva. Rekao je da ću posao dobiti samo ako budem imala seks s njim! Bio je baš perverzan u izražavanju. Predlagao je da se viđamo po nekim hostelima, motelima, a da se na poslu pravimo kao da se među nama ništa ne dešava. Nisam pristala, ustala sam i otišla. Posle me je zvao još nekoliko puta, ali nikad mu se nisam javila na telefon - završava priču J. N.

Ovim povodom pozvali smo Ojdanića juniora, koji nam se javio i zamolio nas da ga pozovemo kasnije. Kad smo to učinili, on više nije odgovarao na naše pozive.