ADIL UHVAĆEN KAKO SIPA GORIVO ZA 500 DINDŽI: Radnici nisu hteli da ga usluže jer vozi BESNA KOLA? (FOTO)

Ako ste mislili da je estradnim zvezdama lako, gadno ste se prevarili, njih muče muke kakve obični smrtnici retko mogu da dožive!

Naime, kad svrate na pumpu da za "neku siću" sipaju gorivo, zbog toga lako mogu da ih oduvaju radnici, te da moraju da se sami usluže. 

Baš to dogodilo se popularnom pevaču Adilu Maksutoviću, koji je tražio da u njegova besna kola natoče za 500 dinara. 

Ja: Sipaj za 500din... On: Za 500? Natoči sam... Ja: Ok...", napisao je pevač na Instagramu uz objavu sa pumpe gde se vidi kako zaista toči sam.

Ubrzo su usledili šaljivi komentari na koje je i sam Adil duhovito odgovarao. 

-Eeee, sipaš za 500 dinara, a auto ti vredi 10 000e. Ništa, kupiću ga ja, zezao ga je Šaran iz Alegro benda, a Maksutović mu je uzvratio: 

-Kriza, bajo... Velika je skupoća..."

A kad su krenuli da licitiraju s cenom njegovog luksuznog automobila, takođe šaljivo je provukao kolika je zapravo cena, da mu je ne bi tako olako obarali: 

-Auto nije na prodaju... Vlasnik je banka... ali Šaran Alegro prodaje isti takav samo malo drugačiji...Ali devet godina stariji... Za 78.000 evra keša... Prva farba... Ima klimu... Šest brzina... Vozila ga baba...Cena nije fiksna... Ponude u inbuks!" 

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji