LEPA JE KAO ĐAVO, A VODI POVUČEN ŽIVOT: Da li znate koja glumica je Cecina kuma? (FOTO)

Mada su je ljubav i lep život odveli u Ameriku, gde je nekoliko godina živela s mužem Nebojšom, glumica Ljubinka Klarić (40) ipak je odlučila da sve to napusti i sa sinom Kostom se vrati u svoju zemlju.

Ljubinka je glumu diplomirala 2007. na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Predraga Bajčetića. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2009. godine, a svoju filmsku karijeru započela je 2001. godine ulogom u filmu "Normalni ljudi".

Lepa glumica je možda najzapaženiju ulogu imala u seriji „Moj rođak sa sela“ gde je glumila učiteljicu, a trenutno je najviše angažovana u pozorištu.

Ipak, s obzirom da Ljubinka retko govori o svojoj privatnosti i živi mirnim, povučenim životom, malo ljudi zna da je upravo ona kuma naše najpoznatije pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Dve dame uvek su odevene sa puno ukusa, a rekli bismo čak da neguju i vrlo sličan stil.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji