"HITNA REAKCIJA NADLEŽNIH" Aleksandra Prijović progovorila o nasilju! Ne mogu da verujem, veoma sam se potresla!

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sinoć su, nakon renoviranja, ponovo otvorili svoj restoran, a pevačica je tom prilikom progovorila o majčinstvu ali i temama koje potresaju Srbiju.

Naime, ona kaže da je sin njena glavna preokupacija i da joj je majčinstvo donelo samo sreću.

"To je velika ljubav i energija, on je centar našeg sveta, a gledamo da što više vremena provedemo sa njim. Svi su tu pomožu nam i moja i njegova porodica. Ponekada ne spavam uopšte, ali puna sam energije", kaže Aleksandra.

Aleksandra je postala majka koja želi da zaštiti svoje dete od svega što je loše, ali na žalost neke stvari u toku života se ne mogu izbeći. Zato je ona progovorila o vršnjačkom nasilju koje je sada aktuelna tema, a sa kojim se i ona na neki način suočila.

"Kad sam videla snimke, nije mi bilo dobro. Razmišljala sam kako je bilo majci tog deteta, veoma sam se potresla. Ne mogu da verujem da se to dešava i šta to decu izazove da to urade", kaže ona.

"Nadležni moraju pod hitno da reaguju. Ja bih odmah pozvala roditelje te dece, a mora da postoji i zakon koji će zaštititi to dete. Kada su se meni dešavale neke stvari moja mama je dolazila u školu da interveniše", rekla je ona.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji