NAŠA ESTRADA TOTALNO RASKRINKANA! Evo ko je sve pojurio da uzme 100e od države

Poznata pevačica i voditeljka rijalitija "Parovi", Vesna Vukelić Vendi, ekskluzivno je odgovarala na pitanja koja ovih dana potresaju estradu.

Naime, njena koleginica, Neda Ukraden je prva pokrenula apel vlastima, da se pevačima finansijski pomogne za vreme pandemije.

Posle apela pevačice usledila je medijska hajka, a evo šta tim povodom ima dakaze Vendi:

- Ne bih baš da učestvujem u hajci gde su svi ostali. Verovatno je sada zanimljivo, da se ona što više oplete, suviše mi je "jeftna" takva hajka... Neka je "jure" ti bez teme za novine. Kratko i jasno: hajku ne volim, pogotovo kada neko ima legalnu slobodnu i volju na takav izbor - objašnjava  sagovornica i dodaje:

- Svako objašnjava sebe i osoba kojoj je stalo do 100 evra, kao i ovi što se bave takvom temom od 100 evra. Svako vidi ono što hoće. Ja to neću da gledam! - rekla je.

Upitana da li će uzeti svojih 100 evra na koje ima pravo svaki punoletni građanin Srbije Vendi je odgovorila:

- Ja u životu uzimam samo ono što zaradim - završila je pevačica.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji