Ognjen Amidžić otkrio istinu o braku sa Danijelom Dimitrovskom! Karijera uzima danak, a ovo je zauvek završeno!

Danijela Dimitrovska i Ognjen Amidžić u skladnom su braku još od 2012. godine iz kog imaju sina Matiju.

Poznati voditelj i autor emisije "Amidži šou" sa ekipom portala Alo.rs progovorio je o tome koliko je teško očuvati porodicu u današnjem vremenu.

- Jako je teško. Današnje vreme je jurnjava i haos, kada je sve "na lajk" ili "na klik" ili na novac... Naši poslovi nisu standardni, ali dobro je što se Danijela i ja kapiramo još od dana kada smo se upoznali. Jako dobro znamo kako se živi i šta su moje, a šta njene obaveze i tako se snalazimo - ističe naš sagovornik i dodaje:

- Trudimo se da što više vremena provodimo sa Matijom i da se posvetimo njemu. Najbolji su trenuci kada uspevamo svi da budemo zajedno - priča nam poznati voditelj.

Ognjen Amidžić je osim o porodici progovorio i o karijeri, a jednu stvar u svom poslu je morao zauvek da ukine.

- Sve ima rok trajanja - kaže voditelj, a o čemu je reč pogledajte na videu ispod teksta:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji