PREŠIŠAO I SAŠU POPOVIĆA: Bosanac na snimanje Zvezda Granda došao u zveri od 100.000 € sa bosanskim tablicama, a evo koja SPECIJALNA služba voza ovakve moćne mašine (FOTO)

Dragan Stojković Bosanac počastio se novim automobilom. Kada je stigao u Grand, dok nije izasao iz kola, niko nije ni pretpostavljao da za volanom sedi kompozitor.

Automobil je sa bosanskim tablicama, a u pitanju je "mercedes G klase", čija je cena između 80.000 do 100.000 evra, a neki modeli čak koštaju i više od 160.000 evra. Inače, slična kola voze u Državnoj bezbednosti. 

Podsetimo, direktor Granda Saša Popović važi za nekog ko voli supa kola, pa ima bogat vozni par, a u njemu je možda najvredniji BMW i8, koji je kupio pre nekoliko godina a platio ga je neverovatnih 150.000 evra. 

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji