SIN NAJČUVENIJEG JUGOSLOVENSKOG PEVAČA KUKA: Tata je prvi imao PORŠEA u Jugi, a sada NEĆE DA MI POMOGNE!

U velikoj ispovesti Sebastian je nakon dugo vremena progovorio o odnosu s ocem, optužbama za nasilje i životu koji je njegov otac vodio dok je bio mega zvezda Jugoslavije

Kada je posljednji put vidio oca Danijela gotovo se i ne seća, a osim nedostatka komunikacije ocu zamera i to što mu nije hteo pomoći na putu do ostvarenja pevačkih snova.

Sebastian Popović, 35-godišnji sin velike glazbene zvezde bivše države Daniela Popovića, nedavno je izdao novi sing 'Etanol' i još jednom dokazao da jabuka ne pada daleko od stabla. Kada je poslednji put video oca Daniela gotovo se i ne seća, a osim nedostatka komunikacije ocu zamera i to što mu nije hteo pomoći na putu do ostvarenja glazbenih snova.

U velikoj ispovesti Sebastian je nakon dugo vremena progovorio o odnosu s ocem, optužbama za nasilje i životu koji je njegov otac vodio dok je bio mega zvezda Jugoslavije.

Iskreno nismo se sad videli dosta dugo, sigurno dve godine, ali čujemo se. Nismo se sad čuli možda par meseci - kazao je Sebastian za RTL-ov Exkluziv i otkrio da ga je otac odbio nakon što mu je Sebastian predložio da zajedno snime duet.

- Da, tačno je. Iz razloga što on želi romantičnije pesme od onih koje ja pišem. Moji tekstovi njemu su hard core. Zamerio sam mu to jer sam hteo jednu zajedničku pesmu da uvek ostane tu i da znam da mi imamo duet kao otac i sin - ističe Popović mlađi. Unatoč svemu ističe kako je s njim uvek bio u dobrim odnosima.

- Čitav život bio sam sa svojim ocem u izvrsnim odnosima. Uvek smo sve nesuglasice brzo rešili i mogu reći da stvarno nikada nismo imali nikakvih problema - istaknuo je Sebastian. 

- U koncertnoj dvoran Vatroslav Lisinski odrzan je izbor za Miss Supranational Zagreba i zagrebacke zupanije.  Kazao je i kako njegov otac nikada nije imao problema s porocima, alkohol nije konzumirao, kocka ga nije zanimala, a jedni porok, kaže Sebastian, bile su mu žene.

Osvrnuo se i na optužbe Danijelove treće supruge Sandre koja tvrdi da je pevač bio nasilan. - Moj otac je svakakav, može se reći da možda nije bio najverniji čovek na svetu, da nas nije posećivao najviše na svetu, ali nikada nije bio nasilan niti je ikada pokazivao ikakve znakove nasilja.

To možemo potvrditi i ja i moja sestra - kaže Sebastian. Unatoč slavi i ogromnom novcu koji je zaradio danas njegov otac Danijel silom prilike živi skromno, a novac od dece nikada nije tražio. - Bez obzira što se pisalo da financijski ne stoji najbolje, on mene nikada nije tražio niti sam ja vidio da njemu nešto treba.

Mislim da te njegove izjave vezane za to da je on sad socijalan slučaj su više povezane s tim da se on oseća kao socijalan slučaj zbog onoga što je imao nekad i što ima danas - istaknuo je Sebastian pa se prisetio života u doba najveće popularnosti svog oca.

 - To je bio toliki novac. On je od prvih tantijema koje je dobio od Julie kad se vratio kupio kuću na Trešnjevci, Porše koji je bio prvi registrovani Porše u Jugoslaviji, prvi je imao mobilni, onu veliku kantu s antenom koji je stavio u taj Porše... Gde je otišao taj novac ja zaista ne znam.

Shvatio bi da je ulagao u neke ugostiteljske objekte, da je kupovao zgrade, ali ništa od toga nije pa stvarno ne znam - kaže mladi pevač koji već godinama marljivo radi na svojoj karijeri. Estradnu karijeru gradi korak po korak, a uz to ima stalan posao te vikendima svira po svadbama. Upravo zbog toga nada se da ga neće zadesiti očeva sudbina i kletva 'da bog da imao pa nemao'.

- Teško mi je reći je li sretan. Kako biti sretan kad znaš da si nekada bio na vrhu, a sada ti više ne ide? - pita se Popović.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji