Zovu ga Šenki Versaće, prsti mu se ne vide od zlata, a sad je isplivao snimak na kojem Sandru Afriku "poliva" evrima! (VIDEO)

Šenkijeva kuća sva je u znakovima brenda "Versaće", a opsednut ovim brendom otvorio je i istoimeni kafić

Sandra Afrika često peva na privatnim slavljima raznih bogataša, a sada se pojavio snimak na kojem bogatom Albancu kojeg zovu Šenki Versaće, dok je on obasipa evrima!

Reč je o Šenkiju Maslaniju, Albancu iz Makedonije, koji je nadimak Šenki Versaće dobio jer je potpuno opsednut čuvenom kućom "Versaće".

Njegova kuća, okućnica i sve što poseduje oblepljeni su logom Versaćea, a Šenki je čak otvorio i kafić koji - pogađajte - nosi baš to ime.

Inače, Šenki na svom telu ima tetovažu Versaćea, a na sebi često ima i oko pet kilograma zlata.

- Moja opsesija Versaćeom počela je 2009. godine. Počeo sam prvo da kupujem njihovu odeću, a onda sam celu kuću uredio da ima logo mog omiljenog brenda. Obeležio sam potom i automobile, bazen, svaki komad nameštaja u kući je Versaće, pa čak i pločice u kuhinji. Moj nakit, kozmetika, posteljina, tepisi, zavese, posuđe...Apsolutno ne postoji ništa, a da nije brendirano! Zato će i kafić biti uređen u stilu prepoznatljivog znaka. Planiram i da pozovem legendarnu Donatelu na otvaranje - pričao je ranije Albanac koji ima privatni biznis sa automobilima.

Pojedini mediji pišu da "Šenki obožava Beograđanke i generalno Srpkinje", ali ono što se može videti na njegovom Fejsbuk profilu je čestitka povodom formiranje kosovske vojske. Uz fotografiju, napisao je i da je da je "UČK-a slavna vojska koja je dala život za današnju vojsku".

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji