ZBOG GLUMACA SERIJE IGRA SUDBINE INTERVENISALA POLICIJA! Opšti haos i skandal u BANJI KOVILJAČI! (VIDEO)

Druženje glumaca iz pomenute serije sa publikom u Banji Koviljači za malo se kobno završio

Serija "Igra sudbine" beleži neverovatnu gledanost, kojoj se niko nije nadao, pa ni sami glumci, koji privuku veliku pažnju gde god se pojave.

Međutim, druženje glumaca iz pomenute serije sa publikom u Banji Koviljači, za malo se kobno završio, pa je na samom kraju i policija morala intervenisati.

Stevan Piale, Luka Raco, Ammar Mešić i Tijana Maksimović su doputovali u Banju Koviljaču, gde su odmarali u jednom hotelu, u kom je bilo predviđeno i druženje sa publikom, ali se niko nije nadao da će na isto doći oko 1 500 ljudi, koji nisu mogli stati u hotel.

Iz tog razloga, mnogi su ostali ispred hotela, a kako nisu mogli doći do omiljenih glumaca, u jednom trenutku su počeli da lupaju po prozorima i vratima, zbog čega je postojala opasnost da će polupati hotel.

Kako je frenetičnu masu, koja je non stop vrištala, bilo nemoguće smiriti, kako ne bi došlo do incidenta, u jednom trenutku je policija morala intervenisati, nakon čega su glumci mogli nastaviti druženje i slikanje sa prisutnima.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji