Otkrivena najveća tajna o Miletu Kitiću! Toliko godina je na estradi, a ovo je uspevao da krije sve vreme!

Mile je, nikom nije jasno kako, ovu tajnu uspeo da krije od javnosti godinama

Mile Kitić je već decenijama na našoj estradnoj sceni, a o njegovom, kako javnom tako i privatnom životu, se često priča. 

Iako poznatim ličnostima skrivanje tajni nije jača strana, našem popularnom pevaču je to uspelo. 

Naime, tek nedavno je u javnost procurela jedna informacija koja otkriva kakav je život Mile Kitić vodio u prošlosti.

Kako pričaju meštani u Tuzli, jedna njihova sugrađanka godinama se hvalila da ima vanbračnog sina sa Miletom Kitićem kog su začeli pre dvadeset godina kada je Mile tu imao koncert

Navodno su se oni ranije upoznali u Nemačkoj, u Frankfurtu na jednoj svadbi gde je on pevao, a onda nakon što su otpočeli romansu, kada su se sreli i u Tuzli ona ga je ugostila u svojoj kući koju je sagradila kao gastarbajterka (kada je iz Nemačke došla u svoje rodno mesto).

Ona je želela dete sa njim dok on nije hteo ni da čuje za to, a kada se porodila javila mu je da imaju sina i da mogu da se venčaju.

Kako je Mile bio u braku sa Martom Savić nije želeo da čuje, a dogovor je ostao da ceo život to i kriju, a da je on tajno posećuje u Nemačkoj, viđa dete i daje novac kada treba.

Ona se i dalje hvali da je to tako i da oni uživaju porodično kada god mogu, iako se kasnije udala za bogatog Nemca i rodila još dvoje dece.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji