Milica Todorović ismevala Prijovićku, a ova je ODUVALA za sve pare! Posle ovoga, neće smeti da pisne! (VIDEO)

Mnogi kažu da sujeta na estradnom nebu ne postoji, ali kada je reč o mladim pevačicama očigledno da to nije tačno. Aleksandra Prijović je napravila neočekivani potez kada je shvatila šta joj koleginica radi iza leđa.

Naime, Milica Todorović je u emisiji na pitanje da li je zaljubljena imitirala Aleksandru i ispričala koliko je srećna sa Filipom.

HITOVI SU IM VLADALI JUTJUBOM! Kako Burdž Kalifa i Čke beogradske zvuče NA HELIJUMU? (VIDEO)

Međutim, onda je usledio genijalan odgovor Aleksandre. Video je postao viral velikom brzinom , pa su fanovi mogli lepo da se nasmeju. Da li je u pitanju još jedan sukob na sceni? Izgleda da ipak nije.

Dve koleginice ipak nisu u velikoj svađi. Ovde je samo reč o zanimljivom videu koji je delo talentovanog momka Nemanje Miloševića.

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji