DUŠKO PRETIO KRISTIJANU ZBOG ŽENE?! Obelodanjen skandal posle afere, DETALJI RAZGOVORA ĆE VAS ZGRANUTI!

U toku jučerašnjeg dana zadrugari su se izolovali u balu i pričali na brojne teme, a posbno se istakao trenutak u kom Marko Đedović govori Kristijanu Goluboviću detalje o odnosu pevačice Jelene Karleuše i fudbalera Ognjena Vranješa.

Kristijan je nakon Đedovića ispričao svoje, navodno, iskustvo sa pevačicom i njenim suprugom. Zadrugar je tvrdio kako mu je pretio Karleušin suprug Duško Tošić.

- Dobar dan, je li to Kristijan? Ja kažem: "Da! Ko je to?" A on odgovara: Ovde Duško - govorio je Golubović, pa nastavio:

- Ti si za moju suprugu govorio da si joj skakao po s*sama - prepričavao je Kristijan detalje navodnog razgovora sa Tošićem.

Detalje pogledajte u snimku ispod teksta:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji