JAVNOST NE PRESTAJE DA BRUJI O CECI I O NJENOJ NIKADA VIĐENOJ FOTKI! Pozirala sa tri srpske bombe i masom muškaraca

Na društvenim mrežama objavljena je i šeruje se fotografija iz davne 1993. godine, na kojoj su tokom zajedničke turneje pozirala naša poznata muzička imena.

Svakako najpoznatija među njima, folk zvezda Ceca Ražnatović, stajala je u uskom kombinezonu koji joj maksimalno isticao liniju tela, dok su pored nje stajale Snežana Savić, Ana Bekuta i Mira Škorić.

Iza njih pozirala su četiri nekada poželjna muškarca - Slavko Banjac, Zoran Kalezić, Dragan Kojić Keba i Dobrivoje Topalović.

Ceca je tada još uvek nosila devojačko prezime Veličković.

Kako se navodi, fotografija je nastala 1993. gofine, tokom zajedničke turneje po Srbiji.

Pogledajte:

View this post on Instagram

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

PROMO MARKETING

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji