Ivan Ivanović ga je pokupio u KEŠ TAKSIJU, a tada niko nije ni slutio da će postati SLAVAN GLUMAC! (FOTO)

Voditelja smo svi zavoleli kada je kupio obične prolaznike koji su se u njegovom taksiju borili za vredne nagrade

Pre sedam godina na televiziji FOX emitovao se rijaliti šou iliti kviz "Keš taksi" koji je proslavio Ivana Ivanovića i poslužio mu kao odskočna daska u daljem radu.

Ivan je tada svojim svemirskim taksijem vozio putnike do željene destinacije i svaki tačan odgovor učesnika novčano nagrađivao.

Oni najsrećniji odlazili su kući bogatiji za 30.000 do 40.000 dinara, ali tada niko nije obratio pažnju na jednu epizodu u kojoj se pojavio naš poznati glumac!

Između ostalog kao slučajni prolaznik je u taksi ušao i tada javnosti nepoznat Nikola Glišić. On se tada nije bavio glumom, a danas ga svi pamte po filmu "Pored mene" i intrigantnoj gej sceni sa Slavenom Došlom.

Glišić glumi Strahinju, seksi košarkaša na kojeg se lože sve devojke u školi, a scena kada se u filmu skida pod tušem raspametila je sve njegove obožavateljke.

Pogledajte kako se glumac snašao u Ivanovom taksiju:

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji