SUZANA JE SAMO ĆUTALA I PRIMALA UDARCE ŽIVOTA: Muž je varao sa pevačicom, bila je predmet podsmeha, a onda PREOKRET

Bila je 19 godina u braku s poznatim fudbalerom, a iza zatvorenih vrata odvijala se prava drama... Nakon razvoda se udala za košarkaškog trenera

Proglašena je za najlepšu ženu u Jugoslaviji, sva vrata su joj bila otvorena, ali to nije vredelo. Njeno srce bilo je slomljeno na komade.

Da lepota ume da bude blagoslov i prokletstvo na svojoj koži osetila je prelepa mis bivše Juge Suzana Žunić koja je lentu najlepše Jugoslovnke ponela 1988.

Mogla je da ima koga hoće, a zaljubila se u hrvatskog fubdalera Igora Štimca koji je, samo godinu dana pre nego što je ona postala misica, doneo zlato na svetskom prvenstvu u Čileu. Njihov brak trajao je 19 godina, ali iza zatvorenih vrata odvijala se prava drama.

Imali su sve, ali ona je tonula u depresiju, sve dublje i dublje. Razlog za to su bile njegove brojne afere sa misicama, glumicama, pevačicama, kojima se nije znao broj.

Te prevare su bile javna tajna, a Suzana je svuda bila predmet podsmeha.

Cela Juga je brujala i o njegovoj prevari sa Alkom Vuicom. Upravo ona bila je kap koja je prelila čašu i Suzana je smogla snage i rekla: "Dosta".

Usledio je razvod.

Suzana i Igor imaju troje dece - sina Luku i ćerke Miju i Deu.

Posle razvoda od Štimca, Suzana se 2015. godine udala za trenera šibenskog košarkaškog kluba, Damira Milačića, nakon šest godina zabavljavanja.

NAJBRŽE NOVOSTI DANA U SRBIJI │ NAJNOVIJE VESTI

Novine danas nisu kao ranije. Pregled dnevne štampe se obavlja na internetu, online je budućnost. Zato, današnje vesti iz Srbije i sveta potražite direktno na Politika Ekspres dot net. Poslednji pravi tabloid u Srbiji. Najnovije vesti dana iz Srbije i sveta, najcitaniji tekstovi koji te mogu zanimati u toku dana uz izbor urednika, novinara i redakcije portala

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji